Small Batch aneb malý várky ve velkým stylu!

kiwi a jala3

I když už máme září, vrátíme se ještě na moment k létu a prázdninám. Je to přesně ten čas, kdy většina lidí aspoň na okamžik sníží výkon, vypne a/nebo čistí hlavu. My to tak máme taky. Ale přesto (nebo možná právě proto) nás napadají další šílenosti. Pletem si na sebe biče, když vymýšlíme novinky, který by vás, naše velectěný zákaznictvo, mohly bavit.

Letos nás napadl projekt, kterýmu jsme pracovně začali říkat My-Chilli Small Batch (něco jako malosériová výroba, kapišto?). Vymyslíme si omajdu, uvaříme jí jednu várku a recepturu rituálně spálíme – to abychom ji už nikdy neuvařili znova. Šílený? Asi jo. Ale EX-KLU-ZÍV-NÍ! I etiketu jsme poladili tak, že si Small Batch s našima řadovkama nespleteš. A tak budeš mít doma něco, co jen tak někdo nemá! Teda dokud to nesníš.

Celý to vzniklo tak, že na Honzu přišel tvůrčí přetlak (ale pořáááádnej), a tak navařil a pozval ochutnávače. Ti degustovali, hodnotili, zapisovali si a nakonec v těchhle My-Chilli primárkách vybrali svoje kandidáty do křesla Small Batch. A teď jsme teda pořádně zvědaví, jak to bude šmakovat tobě.

 

A co je Small Batch No.1? Pojďme si ji představit

 

Vlastně budou hned dvě a ani jedna z nich není omáčka. Vyudili jsme papričky jalapeño a hodili je do nálevu. Žádná věda, ale v jednoduchosti je přece krása! První verze je soft, ke druhé přidáme Trinidad Scorpion Moruga Yellow – pro osvěžení barvy, ale hlavně pro vytúrování otáček na tachometru SHU!

NOVINKA! Tahle dobrota chutnala odborné komisi našeho oblíbenýho Chillibraní tolik, že vysoutěžila 3. tympl v soutěži Výrobek roku (první skončila taky naše Kiwi & limeta).

Chceš ochutnat první Small Batch? Objednat si můžeš TADY.

V našem e-shopu v departmentu Limitované edice budou postupně přibejvat naše „smólbečky“. Necháme si je takhle zaarchivovaný – aspoň budem mít všichni přehled, co už máme za sebou. Objednej si je ale radši hned, protože receptura... no, však víte.

Budem rádi, když nám napíšeš, co ti jak chutnalo. A kdybys měl tipa na to, co bysme mohli „zmáčkovat“, nenechávej si ho pro sebe a sem s ním! Napiš nám mail, do Messengeru na Facebooku nebo direct na Instagramu.

Tak přejem hodně radosti s našimi jednosériovkami!