Představujeme nového Honzu ve vedení

Možná jste zaznamenali na našem Facebooku, že na naší sestavě došlo ke změně. Honzu Jaška, spolu zakladate My-Chilli, vystřídal Honza Knechtl, aby se postavil do první linie po bok Richarda, který pokračuje. Tak jsme si řekli, že bude fajn ho kapku představit. Jaký má vztah k chilli, jaké omáčky má nejradši… a hlavně jak vidí budoucnost My-Chilli. Zpovídal ho Richard.

Na úvod zásadní otázka: Jak to máš s chilli a s pálivým jídlem vůbec? Dáváš si chilli i do čaje, nebo se bez něj obejdeš?

Chilli miluji a dávám si ho téměř do každého jídla. Jak v kanceláři, tak doma mám skříňku s chilli omáčkami a přidávám ho do všeho a všude 😊 Teda musím se přiznat, že do čaje ne, ale třeba pikantní Bloody Mary mám moc rád.

Kolik sneseš – kde je tvůj strop?

Svůj úplný strop nedokáži přesně specifikovat. Nijak se nehoním za tím, abych snědl co nejpálivější jídlo, prostě mám rád, když má pro mne příjemnou úroveň pálivosti, ale pořád je to o chuti. Nicméně třeba papričky habañero si rád do jídla nakrájím, takže asi tak.

Můžeš se našim fanouškům a zákazníkům představit?

Ha, tak odkud to vezmu? Začnu asi tím, že mi říkáš Velký Honza, a když mě uvidíte někde na trzích, na fesťáku nebo jiné akci, pochopíte proč 😊  Mám moc rád dobré jídlo a sám vařím. V mládí jsem hrával rugby a dělal sumo. A nejvíc mne asi charakterizuje, že asi před pěti lety jsem odešel z manažerských pozic v korporátu a založil výrobu paštik pod značkou Melememaso.

Jak ses tedy k My-Chilli dostal?

Navážu na předchozí odpověď. Tím, že jsem s kamarádem založil Melememaso, navštěvovali jsme podobné akce jako vy s Honzou Jaškem. Postupem času vykrystalizovala skupinka výrobců, ve které jsme si rozuměli a měli jsme na výrobu, kvalitu a další věci podobný názor. A nejvíce jsem si v tomto rozuměl právě s vámi. Byli jsme v kontaktu, občas spolu něco konzultovali. A když jsi za mnou na jedné z letošních akcí přišel, že by se Honza Jašek rád stáhnul, po krátkém přemýšlení jsem jeho nabídku přijal. A teď My-Chilli rozvíjíme společně.

Který My-Chilli produkt máš nejradši?

Nad touhle otázkou jsem sám dlouze přemýšlel, ale nedokážu vybrat jeden, tak řeknu tři nejoblíbenější. Jsou to Black garlic BBQ, Sriracha a Habanero Hotsauce.

Jaké jsou tvé plány v My-Chilli?

Velké, ale zároveň nijak revoluční. Moc se mi líbilo, jaké produkty jste s Honzou vyladili. Hlavní pro mě bude umět dostat je víc mezi lidi a pokračovat v nastaveném směru. Určitě bychom chtěli být flexibilnější pro gastro a zároveň dotáhnout spolupráce, které zůstaly nedotažené.

Je nějaký produkt, který ti v nabídce pálivých výrobků My-Chilli zatím chybí?

V hlavě něco mám, však asi tušíš, ale prozrazovat to v téhle chvíli nebudu 😊

Co spojení pálivého a masa? Nenapadá tě třeba nějaký fusion produkt Melememaso a My-Chilli?

U pálivého je fajn, že se může spojit s čímkoliv. A maso, potažmo masové produkty je samozřejmě na prvních místech. V Melememaso jsme už v minulosti udělali Chilli paštiku, do které nám My-Chilli dodává papričky. Další spolupráce budou určitě brzy následovat.

 

Tak díky za představení, těším se na spolupráci a přeju ti v čele My-Chilli hodně pikantních zážitků 😉