Hodnocení obchodu

5,0 207 hodnocení
Přidat hodnocení
5
203x
4
2x
3
0x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
H Avatar autora Hana | 18.10.2021
Velmi rychlé vyřízení objednávky, všechno v pořádku. S omáčkami jsem spokojená dlouhodobě a nakupuji pravidelně.
P Avatar autora Petra | 16.10.2021
Naprostá spokojenost!
AP Avatar autora Aleš Pilný | 15.10.2021
Rychle vyřízeno, perfektně zabaleno.
JS Avatar autora Jiří Singert | 11.10.2021
nákup v pohodě a výrobky supr - sice jsem ještě neochutnal vše co přišlo, ale věřím, že i to bude OK
LS Avatar autora Lumír Slíva | 10.10.2021
Je to můj druhý nákup a nemůžu si na nic ztěžovat, rychle vyřízená objednávka, ještě jsem nezkusil dodané výrobky, ale věřím, že budou výborné jako minule.
MP Avatar autora Martin Prokeš | 10.10.2021
V My Chilli nakupuji opakovaně a vždy jsem velmi spokojený - vynikající produkty, rychlé dodání zboží, bezproblémová komunikace obchodu......prostě všechno je jak má být. Oceňuji i možnost zabalit výrobek jako dárek. Stejně tak je zpestřením nabídka výrobků od jiných výrobců. Těším se na další nákup
OK Avatar autora Ondřej Kokorský | 9.10.2021
Maximální spokojenost, jsem největší fanoušek....
ZD Avatar autora Zachar David | 29.9.2021
Skvělá chuť,velké balení , příjemný pal…
MG Avatar autora Miroslav Gildein | 29.9.2021
Super
D Avatar autora Dušan | 26.9.2021
Super produkty
LV Avatar autora Lukáš Voves | 21.9.2021
Vynikající produkty s pálivostí tak akorát :-) Zatím se mi nestalo, že by mi něco nechutnalo, nebo něco vydrželo delší dobu otevřené. Zatím vždy vše zmizelo velmi rychle.
JS Avatar autora Jana Svobodová | 19.9.2021
Perfektní produkty!
V Avatar autora Veronika | 19.9.2021
Výborný obchod s TOP produkty
MB Avatar autora Miroslav Bielko | 8.9.2021
...
P Avatar autora Pavlos | 4.9.2021
Mám rád Habanero a my-chilli dělají top produkty z této suroviny. Děkuji jim.
T Avatar autora Tomáš | 16.8.2021
Bohužel jsem poměrně zklamán, omáčky nejsou označeny scoville jednotkami, takže se člověk musí orientovat podle vlastní stanovené stupnice ... a omáčky které jsou 4,5 papričky z 5 možných jsou sotva cítit ... Na to, že jsem do omáček dal 2k s tím, že jsem chtěl různé stupně pálivosti, tak mám jednu, která opravdu pálí a zbytek, který vlastně nepálí vůbec ...
L Avatar autora Lubos | 11.8.2021
Super jako vzdy... ;)
JL Avatar autora Jaromír Ličman | 10.8.2021
Bez komentáře -> 1*
J Avatar autora Jan | 2.8.2021
Výborný
K Avatar autora karel | 1.8.2021
rychlá dodávka, celková spokojenost

Stránka 1 z 11 , položek celkem: 207

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.