Hodnocení obchodu

5,0 150 hodnocení
Přidat hodnocení
5
147x
4
2x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora KB | 29.3.2021
Výborné omáčky :)
ZH Avatar autora Zuzana Hrubantová | 27.3.2021
Není absolutně co vytknout!! Snad jenom, že výrobky jsou veeelmi návykové. Jak jednou zkusíte - už jiné nechcete!! Perfektní jednání a bleskové dodání.
K Avatar autora Karolina | 20.3.2021
Přehledný eshop, rychlé dodání
J Avatar autora JP | 17.3.2021
výborné omáčky, zboží dorazilo rychle
J Avatar autora Josef | 17.3.2021
Naprosto spojen. Dorazilo rychle.
E Avatar autora Evžen | 13.3.2021
výborný mňamky
SP Avatar autora Simona Petrů | 13.3.2021
Mohu jedině doporučit.
L Avatar autora Lukáš | 11.3.2021
Zboží přišlo poměrně rychle a dobře zabalené. K Vánocům jsem dostal ono kandované chilli, a prostě jsem si musel doobědnat aspoň dvě balení a nějaké drobnosti k tomu.
JK Avatar autora Jiří Karas | 6.3.2021
Výborný
MM Avatar autora Markéta Marková | 4.3.2021
Naprostá spokojenost, velice děkuji za rychlé odeslání objednávky; vaše produkty jsou výborné, kvalitní a vždy se k Vám ráda vracím
M Avatar autora Martina | 2.3.2021
100% spokojenost
J Avatar autora Jiří | 1.3.2021
Zboží super, doprava i balení sqělý. Trochu mi chybělo sledování stavu objednávky. Dostal jsem potvrzení přijetí objednávky a pak až, že je k vyzvednutí. Přitom se zboží mezitím už dva dny hýbalo.
P Avatar autora Pavel | 26.2.2021
Maximálně spokojen. Jen bych potřeboval balení cca 500 - 1000 ml. Moc rychle to mizí....
TB Avatar autora Tomáš Borák | 22.2.2021
spokojenost
VH Avatar autora Václav Homolka | 20.2.2021
S obchodem jsem maximálně spokojen. Pravidelně se sem vracím pro "Karolínku" :-)
LB Avatar autora Libor Brož | 20.2.2021
????
Š Avatar autora Šimon | 16.2.2021
My chilli je sázka na jistotu.
I Avatar autora Iva | 13.2.2021
Nejlepší.
M Avatar autora Michal | 9.2.2021
Best sauce ever + really fast delivery from CZ to PL
V Avatar autora Vladimír | 6.2.2021
Najlepšie chilli omáčky ever. Koniec hlásenia.

Stránka 2 z 8 , položek celkem: 150

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.